Efternavn AbdeltifAt vide mere om Abdeltif efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeltif efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeltif.

Abdeltif efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeltif, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeltif helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeltif

Se kort over efternavn Abdeltif

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeltif i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeltif, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeltif, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeltif efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeltif efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeltif er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeltif i verden

 1. Egypten Egypten (305)
 2. Algeriet Algeriet (300)
 3. Marokko Marokko (273)
 4. Canada Canada (5)
 5. Tunesien Tunesien (5)
 6. USA USA (3)
 7. Frankrig Frankrig (2)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. England England (1)
 11. Sudan Sudan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeltif rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeltif efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeltif er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeltif er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdeltif. Dette skyldes, at efternavnet Abdeltif ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeltif kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeltif, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelatif
 2. Abdellatif
 3. Abdelli
 4. Abdulatif
 5. Abdelatef
 6. Abdelati
 7. Abdeli
 8. Abdali
 9. Abdel
 10. Abdela
 11. Abdelaal
 12. Abdelah
 13. Abdelali
 14. Abdelaziz
 15. Abdelhak
 16. Abdelhay
 17. Abdelkrim
 18. Abdella
 19. Abdellah
 20. Abdellati
 21. Abdulai
 22. Abdullatif
 23. Abdelhai
 24. Abdelkbir
 25. Abdelasis
 26. Abdelhaq
 27. Abdeladim
 28. Abdelmjid
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdoli
 32. Abdyli
 33. Abdelahi
 34. Abduli
 35. Abdel latif
 36. Abdelkefi
 37. Abidelli
 38. Abdelazid
 39. Abatelli
 40. Abd-elaziz