Efternavn AbatsAt vide mere om Abats efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abats efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abats.

Abats efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abats, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abats helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abats

Se kort over efternavn Abats

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abats i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abats, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abats, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abats efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abats efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abats er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abats i verden

 1. Irak Irak (16)
 2. Indonesien Indonesien (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abats rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abats efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abats er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abats er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abats, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abats, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abats kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abats, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abts
 2. Abades
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abitz
 6. Aubets
 7. Abetz
 8. Abdes
 9. Abbots
 10. Abadez
 11. Abadias
 12. Abbotts
 13. Abdous
 14. Aboites
 15. Aboytes
 16. Apitz
 17. Abdias
 18. Abdk
 19. Abudas
 20. Aftis
 21. Abatcha
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abatucci
 25. Aboitiz
 26. Avdic
 27. Avetik
 28. Abdić
 29. Abdiji
 30. Abdagic
 31. Abdiaj
 32. Abudoj
 33. Aptazy
 34. Avtzis
 35. Aftiss
 36. Abbotson
 37. Apitius
 38. Abatecola
 39. Abbadessa
 40. Abbattista