Efternavn Abdel mghaniAt vide mere om Abdel mghani efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel mghani efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel mghani.

Abdel mghani efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel mghani, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel mghani helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel mghani

Se kort over efternavn Abdel mghani

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel mghani i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel mghani, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel mghani, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel mghani efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel mghani efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel mghani er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel mghani i verden

 1. Yemen Yemen (7651)
 2. Kuwait Kuwait (4)
 3. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 4. Irak Irak (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel mghani rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel mghani efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel mghani er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel mghani er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel mghani gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdel mghani, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdel mghani, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdel mghani eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel mghani, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel mghani blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel mghani med en fælles rod.

 1. Abdel ghani
 2. Abdelghani
 3. Abdul ghani
 4. Abdul-ghani
 5. Abdulghani
 6. Abdelgani
 7. Abdel hadi
 8. Abdel mahdi
 9. Abdelrhani
 10. Abdelhadi
 11. Abdelmoumni
 12. Abdel-hadi
 13. Abdelhai
 14. Abdelhanin
 15. Abdel wahab
 16. Abdelbaghi
 17. Abdul ghanee
 18. Abdel nabi
 19. Abdel halim
 20. Abdel hamid
 21. Abdel baki
 22. Abdel rahman
 23. Abdel-rahman
 24. Abdelali
 25. Abdelhady
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhak
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdellahi
 33. Abdellati
 34. Abdelmajid
 35. Abdelmalak
 36. Abdelmalik
 37. Abdelmalki
 38. Abdelmanje
 39. Abdelnabi
 40. Abdelouahab