Efternavn AbdoullahiAt vide mere om Abdoullahi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdoullahi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdoullahi.

Abdoullahi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdoullahi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdoullahi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdoullahi

Se kort over efternavn Abdoullahi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdoullahi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdoullahi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdoullahi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdoullahi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdoullahi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdoullahi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdoullahi i verden

 1. Cameroun Cameroun (5410)
 2. Niger Niger (4820)
 3. Algeriet Algeriet (897)
 4. Mauretanien Mauretanien (54)
 5. England England (17)
 6. Schweiz Schweiz (5)
 7. Somalia Somalia (4)
 8. Sverige Sverige (3)
 9. USA USA (3)
 10. Canada Canada (2)
 11. Iran Iran (2)
 12. Thailand Thailand (2)
 13. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 14. Mali Mali (1)
 15. Rwanda Rwanda (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. El Salvador El Salvador (1)
 18. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 19. Belgien Belgien (1)
 20. Benin Benin (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdoullahi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdoullahi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdoullahi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdoullahi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdoullahi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdoullahi. Dette skyldes, at efternavnet Abdoullahi ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdoullahi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdoullahi.

At afgøre om efternavnet Abdoullahi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdoullahi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdoullahi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdoullahi med en fælles rod.

 1. Abdollahi
 2. Abdullahi
 3. Abdoulahi
 4. Abdoullah
 5. Abdallahi
 6. Abdellahi
 7. Abdillahi
 8. Abdulahi
 9. Abdullah
 10. Abdullahu
 11. Abdollah
 12. Avdullahi
 13. Abd-allah
 14. Abdalahi
 15. Abdallah
 16. Abdellah
 17. Abdellati
 18. Abdillah
 19. Abdoulaye
 20. Abdulah
 21. Abdulai
 22. Abdulhadi
 23. Abdulla
 24. Abdullatif
 25. Abdulnabi
 26. Abdulrahim
 27. Abdullaev
 28. Abduallah
 29. Abd allah
 30. Aabdullah
 31. Abdellali
 32. Abdullha
 33. Abdul-ali
 34. Abdoulkarim
 35. Avdullahu
 36. Abdhulla
 37. Abdelahi
 38. Abdoul aziz
 39. Abdulahu
 40. Abdoula