Efternavn AbdoulieAt vide mere om Abdoulie efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdoulie efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdoulie.

Abdoulie efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdoulie, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdoulie helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdoulie

Se kort over efternavn Abdoulie

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdoulie i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdoulie, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdoulie, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdoulie efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdoulie efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdoulie er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdoulie i verden

 1. Gambia Gambia (4)
 2. Sudan Sudan (4)
 3. USA USA (4)
 4. England England (2)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Cameroun Cameroun (1)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. Finland Finland (1)
 9. Luxembourg Luxembourg (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdoulie rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdoulie efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdoulie er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdoulie er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdoulie kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdoulie, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdoulie eller nogle af de efternavne, der ligner Abdoulie, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdoulie blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdoulie med en fælles rod.

 1. Abdoul
 2. Abdoulaye
 3. Abdulle
 4. Abdoli
 5. Abduli
 6. Abdule
 7. Abdoula
 8. Abdali
 9. Abdelli
 10. Abdille
 11. Abdola
 12. Abdool
 13. Abdul
 14. Abdula
 15. Abdulah
 16. Abdulai
 17. Abdulla
 18. Abdollah
 19. Abdoulahi
 20. Abdulian
 21. Abdoullah
 22. Abdulov
 23. Abdulaev
 24. Abduloev
 25. Abdyli
 26. Abdhulla
 27. Abdile
 28. Avduli
 29. Abdol
 30. Abdull
 31. Abdeli
 32. Aboudil
 33. Abdulan
 34. Abdala
 35. Abdalahe
 36. Abdalla
 37. Abdallah
 38. Abdel
 39. Abdela
 40. Abdelah