Efternavn Abdoul azizAt vide mere om Abdoul aziz efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdoul aziz efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdoul aziz.

Abdoul aziz efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdoul aziz, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdoul aziz helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdoul aziz

Se kort over efternavn Abdoul aziz

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdoul aziz i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdoul aziz, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdoul aziz, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdoul aziz efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdoul aziz efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdoul aziz er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdoul aziz i verden

 1. Niger Niger (6195)
 2. Mali Mali (1226)
 3. Canada Canada (1)
 4. Schweiz Schweiz (1)
 5. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdoul aziz rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdoul aziz efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdoul aziz er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdoul aziz er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdoul aziz. Dette skyldes, at efternavnet Abdoul aziz ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdoul aziz, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdoul aziz.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdoul aziz, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdoul aziz, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul aziz
 2. Abdul-aziz
 3. Abdulaziz
 4. Abd el aziz
 5. Abd-el-aziz
 6. Abd-elaziz
 7. Abdelaziz
 8. Abdoulahi
 9. Abdellaziz
 10. Abdelaaziz
 11. Abd el azim
 12. Abd elaziz
 13. Abdul amir
 14. Abdul azeez
 15. Abdoullahi
 16. Abdoulkarim
 17. Abdollahi
 18. Abdoulaye
 19. Abdul-amir
 20. Abdul-azeez
 21. Abdul-raziq
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdulatif
 25. Abdulhadi
 26. Abdulhakim
 27. Abdulhamid
 28. Abdulkadir
 29. Abdulkarim
 30. Abdullahi
 31. Abdullatif
 32. Abdulmalik
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdoulkader
 36. Abdoulie
 37. Abdelazize
 38. Abdul majid
 39. Abdul hamid
 40. Abdul latif