Efternavn AbdulhaqqAt vide mere om Abdulhaqq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulhaqq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulhaqq.

Abdulhaqq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulhaqq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulhaqq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulhaqq

Se kort over efternavn Abdulhaqq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulhaqq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulhaqq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulhaqq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulhaqq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulhaqq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulhaqq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulhaqq i verden

 1. USA USA (79)
 2. Nigeria Nigeria (24)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (9)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 5. Canada Canada (1)
 6. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulhaqq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulhaqq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulhaqq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulhaqq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdulhaqq gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulhaqq, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulhaqq.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdulhaqq, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdulhaqq, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulhaqq kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulhaqq, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdulhaqq eller nogle af de efternavne, der ligner Abdulhaqq, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdulhaqq blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdulhaqq med en fælles rod.

 1. Abdul-haqq
 2. Abdulhadi
 3. Abdelhaq
 4. Abdul haq
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhady
 7. Abdelhak
 8. Abdelhay
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-hadi
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulahad
 14. Abdulahi
 15. Abdulai
 16. Abdulghani
 17. Abdulhakim
 18. Abdulhamid
 19. Abdulla
 20. Abdullah
 21. Abdullahi
 22. Abdullahu
 23. Abdulnabi
 24. Abdulrab
 25. Abdullaev
 26. Abdelhai
 27. Abdulian
 28. Abdulhanan
 29. Abdullha
 30. Abdul-ali
 31. Abdulaev
 32. Abdulahu
 33. Abdulan
 34. Abdulbaki
 35. Abdala
 36. Abdalahe
 37. Abdalahi
 38. Abdalla
 39. Abdallah
 40. Abdallahi