Efternavn AbdaneAt vide mere om Abdane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdane.

Abdane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdane

Se kort over efternavn Abdane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdane i verden

 1. Marokko Marokko (750)
 2. Algeriet Algeriet (54)
 3. Mauretanien Mauretanien (25)
 4. Filippinerne Filippinerne (12)
 5. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (4)
 6. Canada Canada (1)
 7. Cameroun Cameroun (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Frankrig Frankrig (1)
 10. Grækenland Grækenland (1)
 11. Indien Indien (1)
 12. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdane gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdane, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdane.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdane, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdan
 2. Abdine
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdon
 7. Abdoune
 8. Abidine
 9. Abdona
 10. Abtan
 11. Abdony
 12. Abdanur
 13. Abadam
 14. Abaden
 15. Abadiano
 16. Abadin
 17. Abdeen
 18. Abdenbi
 19. Abdinga
 20. Abdoun
 21. Abdouni
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Avadanei
 25. Avadani
 26. Abitan
 27. Abdenur
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abedini
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abedanck
 34. Abutan
 35. Aftene
 36. Abiden
 37. Abdom
 38. Abdennebi
 39. Abiodun
 40. Abutin