Efternavn AbdouneAt vide mere om Abdoune efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdoune efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdoune.

Abdoune efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdoune, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdoune helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdoune

Se kort over efternavn Abdoune

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdoune i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdoune, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdoune, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdoune efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdoune efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdoune er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdoune i verden

 1. Algeriet Algeriet (5116)
 2. Marokko Marokko (1056)
 3. Frankrig Frankrig (37)
 4. Mauretanien Mauretanien (33)
 5. Spanien Spanien (14)
 6. Niger Niger (7)
 7. Canada Canada (5)
 8. Finland Finland (3)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 11. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. England England (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Libanon Libanon (1)
 16. Monaco Monaco (1)
 17. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdoune rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdoune efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdoune er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdoune er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdoune, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdoune.

At afgøre om efternavnet Abdoune eller nogle af de efternavne, der ligner Abdoune, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdoune blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdoune med en fælles rod.

 1. Abdoun
 2. Abdouni
 3. Abdon
 4. Abdona
 5. Abdony
 6. Abdane
 7. Abdine
 8. Abdeen
 9. Abden
 10. Abdena
 11. Abdin
 12. Abidine
 13. Abiodun
 14. Abiodoun
 15. Abdan
 16. Abdom
 17. Abaden
 18. Abadiano
 19. Abadin
 20. Abdenbi
 21. Abdennebi
 22. Abdinga
 23. Abedin
 24. Abidin
 25. Abutin
 26. Afton
 27. Apton
 28. Avedon
 29. Abdenour
 30. Abitan
 31. Abdenur
 32. Abadonio
 33. Abetini
 34. Abuden
 35. Abdinov
 36. Abeidna
 37. Abedini
 38. Avdoyan
 39. Abtan
 40. Abtin