Efternavn AbdennadherAt vide mere om Abdennadher efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdennadher efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdennadher.

Abdennadher efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdennadher, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdennadher helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdennadher

Se kort over efternavn Abdennadher

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdennadher i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdennadher, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdennadher, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdennadher efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdennadher efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdennadher er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdennadher i verden

 1. Tunesien Tunesien (162)
 2. Frankrig Frankrig (47)
 3. Belgien Belgien (22)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (8)
 5. Canada Canada (6)
 6. England England (5)
 7. USA USA (5)
 8. Marokko Marokko (4)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. Hong Kong Hong Kong (1)
 14. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)
 16. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdennadher rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdennadher efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdennadher er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdennadher er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdennadher. Dette skyldes, at efternavnet Abdennadher ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdennadher, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdennadher, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdennadher kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdennadher, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdennadher eller nogle af de efternavne, der ligner Abdennadher, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdennadher blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdennadher med en fælles rod.

 1. Abdennacer
 2. Abdennaser
 3. Abdennasser
 4. Abdennassar
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdennaceur
 8. Abdennour
 9. Abdennaim
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdena
 13. Abdenbaoui
 14. Abdennebi
 15. Abdinasir
 16. Abdenour
 17. Abdenaji
 18. Abdenabi
 19. Abdenur
 20. Abaden
 21. Abdeen
 22. Abden
 23. Abdenbi
 24. Abdinga
 25. Abdoune
 26. Abdona
 27. Abdinoor
 28. Abdane
 29. Abdenebi
 30. Abdine
 31. Abdemeziem
 32. Abdanur
 33. Abadam
 34. Abadin
 35. Abdin
 36. Abdon
 37. Abdoun
 38. Abdouni
 39. Abedin
 40. Abidine