Efternavn AbdemeziemAt vide mere om Abdemeziem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdemeziem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdemeziem.

Abdemeziem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdemeziem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdemeziem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdemeziem

Se kort over efternavn Abdemeziem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdemeziem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdemeziem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdemeziem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdemeziem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdemeziem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdemeziem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdemeziem i verden

 1. Algeriet Algeriet (617)
 2. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdemeziem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdemeziem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdemeziem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdemeziem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abdemeziem eller nogle af de efternavne, der ligner Abdemeziem, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdemeziem blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdemeziem med en fælles rod.

 1. Abdennaim
 2. Abdenebi
 3. Abdeen
 4. Abdenbi
 5. Abdennebi
 6. Abdennacer
 7. Abdenaji
 8. Abdennaser
 9. Abdenasser
 10. Abdenacer
 11. Abdenabi
 12. Abdmajid
 13. Abden
 14. Abdena
 15. Abdenbaoui
 16. Abdennour
 17. Abdin
 18. Abdinasir
 19. Abdoune
 20. Abdouni
 21. Abedin
 22. Abd-hamid
 23. Abdenour
 24. Abdennaceur
 25. Abdennabi
 26. Abd hamid
 27. Abdennasser
 28. Abdennaji
 29. Abdenur
 30. Abetini
 31. Avdeenko
 32. Abdennadher
 33. Avdimetaj
 34. Abbedin
 35. Abedini
 36. Abdane
 37. Abdine
 38. Abatematteo
 39. Abdom
 40. Abadam