Efternavn AbdyliAt vide mere om Abdyli efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdyli efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdyli.

Abdyli efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdyli, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdyli helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdyli

Se kort over efternavn Abdyli

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdyli i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdyli, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdyli, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdyli efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdyli efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdyli er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdyli i verden

 1. Kosovo Kosovo (509)
 2. Albanien Albanien (260)
 3. Schweiz Schweiz (9)
 4. England England (9)
 5. USA USA (5)
 6. Sverige Sverige (3)
 7. Makedonien Makedonien (2)
 8. Østrig Østrig (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. New Zealand New Zealand (1)
 13. Serbien Serbien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdyli rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdyli efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdyli er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdyli er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdyli gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdyli. Dette skyldes, at efternavnet Abdyli ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdyli, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdyli.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdyli, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdyli, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdyli eller nogle af de efternavne, der ligner Abdyli, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdyli blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdyli med en fælles rod.

 1. Abdali
 2. Avdyli
 3. Abdoli
 4. Abduli
 5. Abdeli
 6. Abdala
 7. Abdel
 8. Abdela
 9. Abdelli
 10. Abdill
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulai
 15. Abdaly
 16. Abdil
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abidali
 20. Abdule
 21. Abdile
 22. Avduli
 23. Abdila
 24. Abdol
 25. Abdylla
 26. Abdull
 27. Abadal
 28. Abdalahi
 29. Abdalla
 30. Abdelah
 31. Abdelali
 32. Abdella
 33. Abdilla
 34. Abdille
 35. Abdool
 36. Abdoul
 37. Abdulah
 38. Abdulahi
 39. Abdulla
 40. Abdulle