Efternavn AbdoliAt vide mere om Abdoli efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdoli efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdoli.

Abdoli efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdoli, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdoli helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdoli

Se kort over efternavn Abdoli

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdoli i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdoli, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdoli, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdoli efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdoli efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdoli er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdoli i verden

 1. Iran Iran (38673)
 2. Indonesien Indonesien (80)
 3. Canada Canada (30)
 4. USA USA (26)
 5. Niger Niger (13)
 6. England England (7)
 7. Tyskland Tyskland (6)
 8. Sverige Sverige (6)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 10. Irak Irak (4)
 11. Thailand Thailand (4)
 12. Norge Norge (3)
 13. Australien Australien (2)
 14. Malaysia Malaysia (2)
 15. Afghanistan Afghanistan (1)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Frankrig Frankrig (1)
 21. Grækenland Grækenland (1)
 22. Nederlandene Nederlandene (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Filippinerne Filippinerne (1)
 25. Serbien Serbien (1)
 26. Slovakiet Slovakiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdoli rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdoli efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdoli er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdoli er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdoli kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdoli, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdoli eller nogle af de efternavne, der ligner Abdoli, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdoli blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdoli med en fælles rod.

 1. Abdali
 2. Abdola
 3. Abdyli
 4. Abduli
 5. Abdol
 6. Abdeli
 7. Abdala
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdool
 13. Abdoul
 14. Abdul
 15. Abdula
 16. Abdulai
 17. Avdyli
 18. Abdaly
 19. Abdoulie
 20. Abdil
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidali
 24. Abdule
 25. Abdile
 26. Avduli
 27. Abdila
 28. Abdoula
 29. Abdull
 30. Abadal
 31. Abdalahi
 32. Abdalla
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdella
 36. Abdilla
 37. Abdille
 38. Abdollahi
 39. Abdulah
 40. Abdulahi