Efternavn AbdiwaliAt vide mere om Abdiwali efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdiwali efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdiwali.

Abdiwali efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdiwali, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdiwali helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdiwali

Se kort over efternavn Abdiwali

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdiwali i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdiwali, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdiwali, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdiwali efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdiwali efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdiwali er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdiwali i verden

 1. Somalia Somalia (8235)
 2. Kenya Kenya (276)
 3. Etiopien Etiopien (49)
 4. USA USA (7)
 5. Djibouti Djibouti (4)
 6. England England (4)
 7. Uganda Uganda (2)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Egypten Egypten (1)
 10. Island Island (1)
 11. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdiwali rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdiwali efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdiwali er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdiwali er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdiwali gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdiwali kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdiwali, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdi ali
 2. Abdali
 3. Abdelali
 4. Abidali
 5. Abdala
 6. Abdalahi
 7. Abdelli
 8. Abdill
 9. Abdilla
 10. Abdillahi
 11. Abdille
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdelaali
 19. Abidal
 20. Abdellali
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidaly
 24. Abdul-ali
 25. Abdoli
 26. Abdyli
 27. Abdelahi
 28. Abduli
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdeli
 32. Abadal
 33. Abadalalh
 34. Abadilla
 35. Abatal
 36. Abatelli
 37. Abdalahe
 38. Abdalla
 39. Abdallahi
 40. Abdel