Efternavn Abdi aliAt vide mere om Abdi ali efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdi ali efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdi ali.

Abdi ali efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdi ali, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdi ali helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdi ali

Se kort over efternavn Abdi ali

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdi ali i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdi ali, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdi ali, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdi ali efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdi ali efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdi ali er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdi ali i verden

 1. Somalia Somalia (7352)
 2. Sverige Sverige (51)
 3. Etiopien Etiopien (49)
 4. Kenya Kenya (17)
 5. Nederlandene Nederlandene (8)
 6. Canada Canada (5)
 7. Norge Norge (5)
 8. England England (1)
 9. Sydsudan Sydsudan (1)
 10. USA USA (1)
 11. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdi ali rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdi ali efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdi ali er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdi ali er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdi ali. Dette skyldes, at efternavnet Abdi ali ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdi ali, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdi ali, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdi ali kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdi ali, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdiwali
 2. Abdali
 3. Abdelali
 4. Abidali
 5. Abdala
 6. Abdalahi
 7. Abdelli
 8. Abdill
 9. Abdilla
 10. Abdillahi
 11. Abdille
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdelaali
 19. Abidal
 20. Abdellali
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidaly
 24. Abdul-ali
 25. Abdoli
 26. Abdyli
 27. Abdelahi
 28. Abduli
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdeli
 32. Abd el
 33. Abadal
 34. Abadalalh
 35. Abadilla
 36. Abatal
 37. Abatelli
 38. Abdalahe
 39. Abdalla
 40. Abdallahi