Efternavn Abdel rahmanAt vide mere om Abdel rahman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel rahman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel rahman.

Abdel rahman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel rahman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel rahman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel rahman

Se kort over efternavn Abdel rahman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel rahman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel rahman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel rahman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel rahman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel rahman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel rahman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel rahman i verden

 1. Irak Irak (62826)
 2. Yemen Yemen (44434)
 3. Syrien Syrien (7482)
 4. Egypten Egypten (4302)
 5. Kuwait Kuwait (3934)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (3789)
 7. Jordan Jordan (703)
 8. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (295)
 9. Oman Oman (109)
 10. Libanon Libanon (84)
 11. Israel Israel (55)
 12. Frankrig Frankrig (32)
 13. Spanien Spanien (27)
 14. Sverige Sverige (21)
 15. Nederlandene Nederlandene (17)
 16. England England (16)
 17. Canada Canada (8)
 18. Venezuela Venezuela (8)
 19. Algeriet Algeriet (6)
 20. Norge Norge (4)
 21. Schweiz Schweiz (3)
 22. Malaysia Malaysia (2)
 23. Costa Rica Costa Rica (1)
 24. Thailand Thailand (1)
 25. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel rahman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel rahman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel rahman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel rahman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel rahman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel rahman. Dette skyldes, at efternavnet Abdel rahman ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel rahman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel rahman, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdel rahman eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel rahman, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel rahman blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel rahman med en fælles rod.

 1. Abdel-rahman
 2. Abdelrahman
 3. Abdul rahman
 4. Abdul-rahman
 5. Abdulrahman
 6. Abdul rahmaan
 7. Abdel zahra
 8. Abdel wahab
 9. Abdulrahaman
 10. Abdel rahim
 11. Abdelouahab
 12. Abdelrahim
 13. Abdelraza
 14. Abdelwahab
 15. Abdel-wahab
 16. Abdel-zahra
 17. Abdelwahad
 18. Abdelouahad
 19. Abdelouahhab
 20. Abdelkamal
 21. Abdul razzaq
 22. Abdel wahid
 23. Abdel sattar
 24. Abdel salam
 25. Abdel sada
 26. Abdul raheem
 27. Abdul razzag
 28. Abdul samad
 29. Abdul hanan
 30. Abdalahmad
 31. Abdul hannan
 32. Abdul mannan
 33. Abdul razaq
 34. Abdel aal
 35. Abdel gawad
 36. Abdel razek
 37. Abdel fattah
 38. Abdel ghani
 39. Abdel hamid
 40. Abdel sahib