Efternavn AbdulianAt vide mere om Abdulian efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulian efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulian.

Abdulian efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulian, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulian helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulian

Se kort over efternavn Abdulian

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulian i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulian, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulian, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulian efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulian efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulian er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulian i verden

 1. USA USA (48)
 2. Israel Israel (16)
 3. Iran Iran (1)
 4. Syrien Syrien (1)
 5. Ukraine Ukraine (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulian rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulian efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulian er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulian er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdulian. Dette skyldes, at efternavnet Abdulian ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulian, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulian.

 1. Abdulan
 2. Abdula
 3. Abdulah
 4. Abdulai
 5. Abdulla
 6. Abdullah
 7. Abdulrab
 8. Avdalian
 9. Abduli
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelhak
 18. Abdelhay
 19. Abdelilah
 20. Abdella
 21. Abdellah
 22. Abdilla
 23. Abdillah
 24. Abdola
 25. Abdul
 26. Abdulahad
 27. Abdulahi
 28. Abdulghani
 29. Abdulhadi
 30. Abdulhaqq
 31. Abdullahi
 32. Abdullahu
 33. Abdulle
 34. Abdulnabi
 35. Avdalyan
 36. Abdollah
 37. Abdalah
 38. Abdullaev
 39. Abdoulie
 40. Abdelhai