Efternavn AbdillAt vide mere om Abdill efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdill efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdill.

Abdill efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdill, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdill helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdill

Se kort over efternavn Abdill

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdill i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdill, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdill, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdill efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdill efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdill er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdill i verden

 1. USA USA (152)
 2. Sverige Sverige (3)
 3. Canada Canada (1)
 4. Djibouti Djibouti (1)
 5. Indonesien Indonesien (1)
 6. Italien Italien (1)
 7. Kirgisistan Kirgisistan (1)
 8. Nederlandene Nederlandene (1)
 9. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdill rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdill efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdill er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdill er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdill gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdill, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdill.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdill, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdill, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdilla
 2. Abdille
 3. Abdiel
 4. Abdil
 5. Abdall
 6. Abdile
 7. Abdila
 8. Abdull
 9. Abadilla
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdel
 14. Abdela
 15. Abdella
 16. Abdelli
 17. Abdillah
 18. Abdola
 19. Abdool
 20. Abdoul
 21. Abdul
 22. Abdula
 23. Abdulla
 24. Abdulle
 25. Abedillo
 26. Abdaly
 27. Abdal
 28. Abdoli
 29. Abdyli
 30. Abduli
 31. Abdule
 32. Abdol
 33. Abdylla
 34. Abdeli
 35. Abd el
 36. Abadillo
 37. Abadal
 38. Abatal
 39. Abdallah
 40. Abdelaal