Efternavn AbdileAt vide mere om Abdile efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdile efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdile.

Abdile efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdile, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdile helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdile

Se kort over efternavn Abdile

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdile i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdile, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdile, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdile efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdile efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdile er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdile i verden

 1. Somalia Somalia (6372)
 2. Kenya Kenya (437)
 3. Niger Niger (18)
 4. Etiopien Etiopien (16)
 5. Sverige Sverige (16)
 6. Djibouti Djibouti (9)
 7. England England (8)
 8. USA USA (7)
 9. Sydafrika Sydafrika (2)
 10. Australien Australien (1)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Schweiz Schweiz (1)
 14. Finland Finland (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdile rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdile efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdile er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdile er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdile gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdile. Dette skyldes, at efternavnet Abdile ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdile, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdile.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdile, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdile, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdile kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdile, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdile eller nogle af de efternavne, der ligner Abdile, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdile blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdile med en fælles rod.

 1. Abdill
 2. Abdille
 3. Abdil
 4. Abdule
 5. Abdila
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdilla
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulle
 15. Abdaly
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abdoli
 20. Abdyli
 21. Abduli
 22. Abdol
 23. Abdull
 24. Abdeli
 25. Abadal
 26. Abadilla
 27. Abdalahe
 28. Abdalla
 29. Abdelah
 30. Abdella
 31. Abdelli
 32. Abdillah
 33. Abdool
 34. Abdoul
 35. Abdulah
 36. Abdulai
 37. Abdulla
 38. Abedillo
 39. Abedul
 40. Avdyli