Efternavn AbdilaAt vide mere om Abdila efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdila efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdila.

Abdila efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdila, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdila helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdila

Se kort over efternavn Abdila

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdila i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdila, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdila, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdila efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdila efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdila er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdila i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (572)
 2. Indonesien Indonesien (413)
 3. Kirgisistan Kirgisistan (26)
 4. Egypten Egypten (9)
 5. Niger Niger (5)
 6. Etiopien Etiopien (4)
 7. England England (4)
 8. Malaysia Malaysia (2)
 9. Bulgarien Bulgarien (1)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Indien Indien (1)
 12. Kenya Kenya (1)
 13. Kuwait Kuwait (1)
 14. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 15. Nigeria Nigeria (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Sudan Sudan (1)
 18. Somalia Somalia (1)
 19. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdila rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdila efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdila er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdila er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdila gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdila kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdila, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdala
 2. Abdela
 3. Abdill
 4. Abdilla
 5. Abdola
 6. Abdula
 7. Abdil
 8. Abdile
 9. Abadilla
 10. Abdali
 11. Abdalla
 12. Abdel
 13. Abdelah
 14. Abdella
 15. Abdillah
 16. Abdille
 17. Abdul
 18. Abdulah
 19. Abdulai
 20. Abdulla
 21. Abdalah
 22. Abdaly
 23. Abdiel
 24. Abdall
 25. Abdal
 26. Abdoli
 27. Abdalat
 28. Abdyli
 29. Abduli
 30. Abdule
 31. Abdol
 32. Avdala
 33. Abdoula
 34. Abdylla
 35. Abdull
 36. Abdeli
 37. Abdulan
 38. Abadal
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi