Efternavn AbdulkarimovaAt vide mere om Abdulkarimova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulkarimova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulkarimova.

Abdulkarimova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulkarimova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulkarimova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulkarimova

Se kort over efternavn Abdulkarimova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulkarimova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulkarimova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulkarimova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulkarimova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulkarimova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulkarimova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulkarimova i verden

 1. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (838)
 2. Rusland Rusland (394)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (91)
 4. Kirgisistan Kirgisistan (9)
 5. Østrig Østrig (1)
 6. Canada Canada (1)
 7. Sverige Sverige (1)
 8. Usbekistan Usbekistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulkarimova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulkarimova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulkarimova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulkarimova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdulkarimova gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdulkarimova. Dette skyldes, at efternavnet Abdulkarimova ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulkarimova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulkarimova, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdulkarimov
 2. Abdulkarim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-karim
 5. Abdul karim
 6. Abdoulkarim
 7. Abdelkerim
 8. Abdelkrim
 9. Abdulhakim
 10. Abdulkadir
 11. Abdulkareem
 12. Abdullayeva
 13. Abdulrahim
 14. Abdullaeva
 15. Abdelkarin
 16. Abdalkarem
 17. Abdulova
 18. Abdulaeva
 19. Abdelkariem
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelkamel
 23. Abdelkazem
 24. Abdelrahim
 25. Abdul-amir
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-hakim
 28. Abdul-kareem
 29. Abdul-rahim
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdularuf
 33. Abdulatif
 34. Abdulaziz
 35. Abdulhadi
 36. Abdulhamid
 37. Abdulkhalil
 38. Abdullahi
 39. Abdullatif
 40. Abdullayev