Efternavn Abdul faththahAt vide mere om Abdul faththah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul faththah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul faththah.

Abdul faththah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul faththah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul faththah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul faththah

Se kort over efternavn Abdul faththah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul faththah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul faththah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul faththah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul faththah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul faththah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul faththah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul faththah i verden

 1. Maldiverne Maldiverne (41)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul faththah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul faththah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul faththah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul faththah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul faththah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul faththah.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul faththah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul faththah, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul faththah eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul faththah, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul faththah blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul faththah med en fælles rod.

 1. Abdel fattah
 2. Abdelfattah
 3. Abdul sattar
 4. Abdelfatah
 5. Abdul-sattar
 6. Abdul-wahhab
 7. Abdelfettah
 8. Abdul rahman
 9. Abdel sattar
 10. Abdul latheef
 11. Abdul rahmaan
 12. Abdul satar
 13. Abdel-fatah
 14. Abdel-sattar
 15. Abdul-ahad
 16. Abdul-rahman
 17. Abdulahad
 18. Abdulrahman
 19. Abdelouahhab
 20. Abdelfetah
 21. Abdul jabbar
 22. Abdul razzaq
 23. Abdel zahra
 24. Abdul latif
 25. Abdel wahab
 26. Abdul raheem
 27. Abdul rasheed
 28. Abdul razzag
 29. Abdul samad
 30. Abdul hanan
 31. Abdulrahaman
 32. Abdulsatar
 33. Abdulwahab
 34. Abdul hannan
 35. Abdul mannan
 36. Abdul gadhir
 37. Abdul razaq
 38. Abdul haq
 39. Abdul jabar
 40. Abdel rahman