Efternavn AbdulanAt vide mere om Abdulan efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulan efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulan.

Abdulan efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulan, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulan helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulan

Se kort over efternavn Abdulan

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulan i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulan, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulan, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulan efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulan efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulan er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulan i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (19)
 2. Sudan Sudan (4)
 3. Pakistan Pakistan (3)
 4. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 5. England England (1)
 6. Indonesien Indonesien (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. Rusland Rusland (1)
 9. Rwanda Rwanda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulan rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulan efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulan er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulan er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulan, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulan.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulan kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulan, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdulan eller nogle af de efternavne, der ligner Abdulan, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdulan blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdulan med en fælles rod.

 1. Abdula
 2. Abdulah
 3. Abdulai
 4. Abdulian
 5. Abdala
 6. Abdela
 7. Abdelah
 8. Abdola
 9. Abdul
 10. Abdulahi
 11. Abdulla
 12. Abdullah
 13. Abdulle
 14. Abdulrab
 15. Abdalah
 16. Abdulov
 17. Abdalat
 18. Abdulaev
 19. Abduli
 20. Abdule
 21. Abdila
 22. Abdulahu
 23. Abdoula
 24. Abdull
 25. Abdalahe
 26. Abdalahi
 27. Abdali
 28. Abdalla
 29. Abdallah
 30. Abdel
 31. Abdelaal
 32. Abdelali
 33. Abdelhak
 34. Abdelhay
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdelli
 38. Abdill
 39. Abdilla
 40. Abdillah