Efternavn Abd elAt vide mere om Abd el efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd el efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd el.

Abd el efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd el, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd el helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd el

Se kort over efternavn Abd el

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd el i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd el, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd el, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd el efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd el efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd el er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd el i verden

 1. Yemen Yemen (580)
 2. Irak Irak (309)
 3. Frankrig Frankrig (208)
 4. Italien Italien (190)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (172)
 6. Kuwait Kuwait (125)
 7. Tyskland Tyskland (36)
 8. Grækenland Grækenland (33)
 9. Chile Chile (17)
 10. Syrien Syrien (15)
 11. Ungarn Ungarn (12)
 12. Argentina Argentina (11)
 13. Egypten Egypten (9)
 14. Israel Israel (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Rumænien Rumænien (1)
 17. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd el rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd el efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd el er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd el er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abd el gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abd el, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abd el.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abd el kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abd el, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdel
 2. Abdiel
 3. Abdela
 4. Abdill
 5. Abdool
 6. Abdoul
 7. Abdul
 8. Abdil
 9. Abdall
 10. Abdal
 11. Abetel
 12. Abdol
 13. Abdull
 14. Abdeli
 15. Abadal
 16. Abatal
 17. Abdala
 18. Abdali
 19. Abdalla
 20. Abdelah
 21. Abdella
 22. Abdelli
 23. Abdilla
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdula
 27. Abdulla
 28. Abdulle
 29. Abedul
 30. Abodeely
 31. Afdahl
 32. Abdaly
 33. Abidal
 34. Abdoli
 35. Abdyli
 36. Abduli
 37. Abdi ali
 38. Abdule
 39. Abdile
 40. Aubdool