Efternavn AbatematteoAt vide mere om Abatematteo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abatematteo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abatematteo.

Abatematteo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abatematteo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abatematteo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abatematteo

Se kort over efternavn Abatematteo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abatematteo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abatematteo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abatematteo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abatematteo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abatematteo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abatematteo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abatematteo i verden

 1. Italien Italien (215)
 2. Australien Australien (7)
 3. USA USA (6)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abatematteo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abatematteo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abatematteo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abatematteo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abatematteo gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abatematteo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abatematteo.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abatematteo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abatematteo, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abatemarco
 2. Abbatemarco
 3. Abatangelo
 4. Abadiano
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdemeziem
 8. Abatantuono
 9. Abadam
 10. Abaden
 11. Abdeen
 12. Abdena
 13. Avadanei
 14. Abdennacer
 15. Abdenaji
 16. Abdennaser
 17. Abdenabi
 18. Abitan
 19. Abittan
 20. Abdennasser
 21. Abadonio
 22. Abetini
 23. Abednego
 24. Abdennadher
 25. Abtan
 26. Apadinauwe
 27. Apatang
 28. Abdane
 29. Abatini
 30. Abdmajid
 31. Abedanck
 32. Abaitanci
 33. Abadinas
 34. Apatino
 35. Abutan
 36. Aftene
 37. Abbatini
 38. Abadin
 39. Abden
 40. Abdenbaoui