Efternavn AbadilloAt vide mere om Abadillo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadillo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadillo.

Abadillo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadillo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadillo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadillo

Se kort over efternavn Abadillo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadillo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadillo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadillo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadillo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadillo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadillo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadillo i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (205)
 2. Guatemala Guatemala (125)
 3. USA USA (5)
 4. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadillo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadillo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadillo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadillo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abadillo gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abadillo. Dette skyldes, at efternavnet Abadillo ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abadillo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abadillo, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abadillo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abadillo, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abadilla
 2. Abedillo
 3. Abdill
 4. Abdilla
 5. Abdille
 6. Avedillo
 7. Abatiello
 8. Abadal
 9. Abadalalh
 10. Abatelli
 11. Abbatiello
 12. Abdalla
 13. Abdella
 14. Abdelli
 15. Abdillah
 16. Abdulla
 17. Abdulle
 18. Abdiel
 19. Abdil
 20. Abdall
 21. Abdile
 22. Abdila
 23. Abdylla
 24. Abadlia
 25. Abdull
 26. Abidelli
 27. Abatal
 28. Abdala
 29. Abdali
 30. Abdallah
 31. Abdel
 32. Abdela
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdellah
 36. Abdillahi
 37. Abdola
 38. Abdool
 39. Abdoul
 40. Abdul