Efternavn AbdalwadoudAt vide mere om Abdalwadoud efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalwadoud efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalwadoud.

Abdalwadoud efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalwadoud, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalwadoud helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalwadoud

Se kort over efternavn Abdalwadoud

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalwadoud i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalwadoud, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalwadoud, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalwadoud efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalwadoud efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalwadoud er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalwadoud i verden

 1. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalwadoud rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalwadoud efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalwadoud er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalwadoud er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdalwadoud. Dette skyldes, at efternavnet Abdalwadoud ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdalwadoud, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdalwadoud, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdalwadoud kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdalwadoud, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdalwadoud eller nogle af de efternavne, der ligner Abdalwadoud, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdalwadoud blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdalwadoud med en fælles rod.

 1. Abdallaoui
 2. Abdul-wadud
 3. Abdelouadoud
 4. Abdellaoui
 5. Abdeljaouad
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelwahad
 8. Abdelwahid
 9. Abdelwahed
 10. Abdalahmad
 11. Abdalwahab
 12. Abdelraouf
 13. Abdelaoui
 14. Abdlaoui
 15. Abdeljaoued
 16. Abdala
 17. Abdalahe
 18. Abdalahi
 19. Abdalla
 20. Abdallah
 21. Abdallahi
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhady
 24. Abdelhafid
 25. Abdelhamid
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkader
 28. Abdelmajid
 29. Abdelnour
 30. Abdelqader
 31. Abdelsayed
 32. Abdelwahab
 33. Abdul-ahad
 34. Abdul-wahid
 35. Abdulahad
 36. Abdularuf
 37. Abdulhadi
 38. Abdulhamid
 39. Abdulkadir
 40. Abdullahu