Efternavn AabdullahAt vide mere om Aabdullah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabdullah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabdullah.

Aabdullah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabdullah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabdullah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabdullah

Se kort over efternavn Aabdullah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabdullah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabdullah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabdullah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabdullah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabdullah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabdullah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabdullah i verden

 1. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (199)
 2. Indonesien Indonesien (30)
 3. Filippinerne Filippinerne (19)
 4. Nigeria Nigeria (13)
 5. Indien Indien (5)
 6. Pakistan Pakistan (5)
 7. USA USA (3)
 8. Egypten Egypten (1)
 9. England England (1)
 10. Malaysia Malaysia (1)
 11. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabdullah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabdullah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabdullah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabdullah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aabdullah. Dette skyldes, at efternavnet Aabdullah ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aabdullah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aabdullah, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdullah
 2. Abdallah
 3. Abdellah
 4. Abdillah
 5. Abdulah
 6. Abdulla
 7. Abdullahi
 8. Abdullahu
 9. Abdollah
 10. Abduallah
 11. Abdoullah
 12. Abd-allah
 13. Abdalla
 14. Abdallahi
 15. Abdelah
 16. Abdelilah
 17. Abdella
 18. Abdellahi
 19. Abdilla
 20. Abdillahi
 21. Abdollahi
 22. Abdula
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulle
 26. Abdulrab
 27. Abdalah
 28. Abdullaev
 29. Abdelelah
 30. Abd allah
 31. Abdulian
 32. Abdullha
 33. Abdalaah
 34. Abdoullahi
 35. Avdullahu
 36. Avdullahi
 37. Abdhulla
 38. Abdulahu
 39. Abdel-lah
 40. Abdylla