Efternavn AbbatoyAt vide mere om Abbatoy efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbatoy efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbatoy.

Abbatoy efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbatoy, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbatoy helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbatoy

Se kort over efternavn Abbatoy

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbatoy i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbatoy, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbatoy, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbatoy efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbatoy efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbatoy er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbatoy i verden

 1. USA USA (102)
 2. Belgien Belgien (31)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbatoy rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbatoy efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbatoy er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbatoy er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbatoy gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbatoy, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbatoy, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbatoy kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbatoy, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbatoy eller nogle af de efternavne, der ligner Abbatoy, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbatoy blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbatoy med en fælles rod.

 1. Abato
 2. Abbate
 3. Abbati
 4. Abbado
 5. Abtoy
 6. Abbat
 7. Abbatt
 8. Abady
 9. Abaito
 10. Abat
 11. Abata
 12. Abate
 13. Abati
 14. Abattouy
 15. Abbad
 16. Abbadi
 17. Abbadie
 18. Abbett
 19. Abbiate
 20. Abbiati
 21. Abbitt
 22. Abbot
 23. Abbott
 24. Abiati
 25. Abito
 26. Abatte
 27. Abbedou
 28. Abbade
 29. Abbet
 30. Abad
 31. Abada
 32. Abade
 33. Abadi
 34. Abadia
 35. Abadie
 36. Abadio
 37. Abaid
 38. Abaida
 39. Abaitua
 40. Abboud