Efternavn AbbiatiAt vide mere om Abbiati efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbiati efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbiati.

Abbiati efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbiati, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbiati helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbiati

Se kort over efternavn Abbiati

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbiati i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbiati, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbiati, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbiati efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbiati efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbiati er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbiati i verden

 1. Italien Italien (3033)
 2. Brasilien Brasilien (131)
 3. Argentina Argentina (114)
 4. USA USA (107)
 5. Frankrig Frankrig (48)
 6. Schweiz Schweiz (18)
 7. Uruguay Uruguay (15)
 8. Sydafrika Sydafrika (11)
 9. England England (4)
 10. Belgien Belgien (3)
 11. Canada Canada (1)
 12. Chile Chile (1)
 13. Kina Kina (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Egypten Egypten (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Grækenland Grækenland (1)
 19. Monaco Monaco (1)
 20. Mexico Mexico (1)
 21. Peru Peru (1)
 22. Rusland Rusland (1)
 23. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbiati rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbiati efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbiati er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbiati er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbiati. Dette skyldes, at efternavnet Abbiati ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbiati, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbiati.

 1. Abbati
 2. Abbiate
 3. Abiati
 4. Abati
 5. Abbadi
 6. Abbate
 7. Abbitt
 8. Ahbiti
 9. Aubiat
 10. Abbat
 11. Abbatt
 12. Aabidi
 13. Abadi
 14. Abaito
 15. Abat
 16. Abata
 17. Abate
 18. Abato
 19. Abbad
 20. Abbadie
 21. Abbatoy
 22. Abbett
 23. Abbot
 24. Abbott
 25. Abboudi
 26. Abeidi
 27. Abeita
 28. Abeti
 29. Abidi
 30. Abieta
 31. Abitia
 32. Abito
 33. Abouat
 34. Abtahi
 35. Avati
 36. Abeitia
 37. Abowath
 38. Abbado
 39. Abayat
 40. Abdii