Efternavn AbattouyAt vide mere om Abattouy efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abattouy efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abattouy.

Abattouy efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abattouy, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abattouy helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abattouy

Se kort over efternavn Abattouy

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abattouy i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abattouy, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abattouy, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abattouy efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abattouy efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abattouy er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abattouy i verden

 1. Marokko Marokko (375)
 2. Spanien Spanien (51)
 3. Frankrig Frankrig (44)
 4. Belgien Belgien (3)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. England England (1)
 7. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abattouy rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abattouy efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abattouy er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abattouy er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abattouy, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abattouy.

At afgøre om efternavnet Abattouy eller nogle af de efternavne, der ligner Abattouy, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abattouy blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abattouy med en fælles rod.

 1. Abaito
 2. Abaitua
 3. Abato
 4. Abbatoy
 5. Abatte
 6. Abtoy
 7. Abaoud
 8. Aaboud
 9. Abadio
 10. Abady
 11. Abat
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abboud
 16. Abdaoui
 17. Abdou
 18. Abdouh
 19. Abeitua
 20. Abeytua
 21. Abito
 22. Abott
 23. Aboud
 24. Aboudou
 25. About
 26. Afauto
 27. Abaut
 28. Abeidou
 29. Abeddou
 30. Afitou
 31. Avitto
 32. Abbedou
 33. Abait
 34. Abutti
 35. Abutt
 36. Abbatt
 37. Abad
 38. Abada
 39. Abade
 40. Abadi