Efternavn AbaidaAt vide mere om Abaida efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaida efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaida.

Abaida efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaida, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaida helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaida

Se kort over efternavn Abaida

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaida i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaida, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaida, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaida efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaida efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaida er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaida i verden

 1. Marokko Marokko (443)
 2. Spanien Spanien (23)
 3. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (21)
 4. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (16)
 5. Indien Indien (9)
 6. Pakistan Pakistan (6)
 7. Algeriet Algeriet (4)
 8. England England (4)
 9. Nigeria Nigeria (4)
 10. Cameroun Cameroun (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaida rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaida efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaida er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaida er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaida gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaida. Dette skyldes, at efternavnet Abaida ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaida, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaida, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abaida kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abaida, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abaida eller nogle af de efternavne, der ligner Abaida, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaida blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaida med en fælles rod.

 1. Abada
 2. Abaid
 3. Abida
 4. Abaidia
 5. Aabida
 6. Abad
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abady
 11. Abaito
 12. Abaitua
 13. Abata
 14. Abeid
 15. Abeidi
 16. Abeita
 17. Abid
 18. Abide
 19. Abidi
 20. Abda
 21. Apaita
 22. Apaid
 23. Abhid
 24. Abeide
 25. Abouda
 26. Abeidy
 27. Aboaid
 28. Aboita
 29. Abuda
 30. Abuid
 31. Abuide
 32. Abait
 33. Abaad
 34. Aabid
 35. Aabidi
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abat
 39. Abate
 40. Abati