Efternavn AbbadoAt vide mere om Abbado efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbado efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbado.

Abbado efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbado, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbado helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbado

Se kort over efternavn Abbado

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbado i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbado, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbado, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbado efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbado efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbado er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbado i verden

 1. Italien Italien (26)
 2. Brasilien Brasilien (11)
 3. Canada Canada (6)
 4. USA USA (6)
 5. Østrig Østrig (1)
 6. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 7. Frankrig Frankrig (1)
 8. England England (1)
 9. Niger Niger (1)
 10. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbado rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbado efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbado er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbado er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbado gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbado, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbado, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbado kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbado, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbad
 2. Abbadi
 3. Abbade
 4. Abad
 5. Abada
 6. Abade
 7. Abadi
 8. Abadio
 9. Abady
 10. Abato
 11. Abbadie
 12. Abbate
 13. Abbati
 14. Abbatoy
 15. Abdo
 16. Aabbada
 17. Abyad
 18. Aabade
 19. Abbud
 20. Abbedou
 21. Abbat
 22. Abaad
 23. Abbatt
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abadia
 28. Abadie
 29. Abaid
 30. Abaida
 31. Abaito
 32. Abat
 33. Abata
 34. Abate
 35. Abati
 36. Abbett
 37. Abbiate
 38. Abbiati
 39. Abbitt
 40. Abbot