Efternavn AbbatiAt vide mere om Abbati efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbati efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbati.

Abbati efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbati, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbati helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbati

Se kort over efternavn Abbati

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbati i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbati, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbati, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbati efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbati efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbati er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbati i verden

 1. Italien Italien (1610)
 2. Nigeria Nigeria (412)
 3. Indien Indien (151)
 4. Niger Niger (104)
 5. USA USA (78)
 6. Frankrig Frankrig (72)
 7. Argentina Argentina (40)
 8. Brasilien Brasilien (36)
 9. Spanien Spanien (9)
 10. Venezuela Venezuela (9)
 11. England England (7)
 12. Belgien Belgien (3)
 13. Schweiz Schweiz (3)
 14. Iran Iran (3)
 15. Luxembourg Luxembourg (2)
 16. San Marino San Marino (2)
 17. Østrig Østrig (1)
 18. Australien Australien (1)
 19. Canada Canada (1)
 20. Grækenland Grækenland (1)
 21. Island Island (1)
 22. Serbien Serbien (1)
 23. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbati rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbati efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbati er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbati er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbati gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbati, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbati.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbati, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbati, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abati
 2. Abbadi
 3. Abbate
 4. Abbiati
 5. Abiati
 6. Abbat
 7. Abbatt
 8. Abadi
 9. Abat
 10. Abata
 11. Abate
 12. Abato
 13. Abbad
 14. Abbadie
 15. Abbatoy
 16. Abbett
 17. Abbiate
 18. Abbitt
 19. Abbot
 20. Abbott
 21. Abeti
 22. Abtahi
 23. Ahbiti
 24. Avati
 25. Abbado
 26. Abouti
 27. Abbade
 28. Apati
 29. Abutti
 30. Abbet
 31. Aabidi
 32. Abad
 33. Abada
 34. Abade
 35. Abadia
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abady
 39. Abaid
 40. Abaito