Efternavn AbbadieAt vide mere om Abbadie efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbadie efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbadie.

Abbadie efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbadie, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbadie helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbadie

Se kort over efternavn Abbadie

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbadie i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbadie, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbadie, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbadie efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbadie efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbadie er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbadie i verden

 1. Frankrig Frankrig (854)
 2. Argentina Argentina (111)
 3. Mexico Mexico (79)
 4. Brasilien Brasilien (57)
 5. USA USA (55)
 6. Uruguay Uruguay (46)
 7. Canada Canada (8)
 8. Tyskland Tyskland (5)
 9. Algeriet Algeriet (5)
 10. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (4)
 11. Bahamas Bahamas (1)
 12. England England (1)
 13. Jordan Jordan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbadie rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbadie efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbadie er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbadie er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbadie. Dette skyldes, at efternavnet Abbadie ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abadie
 2. Abbadi
 3. Abbade
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadia
 7. Abadio
 8. Abbad
 9. Abbate
 10. Abbati
 11. Abbado
 12. Aabade
 13. Abdie
 14. Aabidi
 15. Abad
 16. Abada
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abate
 20. Abati
 21. Abbatoy
 22. Abbiate
 23. Abbiati
 24. Abboudi
 25. Abdi
 26. Abedi
 27. Abeidi
 28. Abiati
 29. Abide
 30. Abidi
 31. Aboudi
 32. Abtahi
 33. Apatie
 34. Aabedi
 35. Abatte
 36. Aabbada
 37. Abeide
 38. Abyad
 39. Abdii
 40. Aboaid