Efternavn AbdaouiAt vide mere om Abdaoui efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdaoui efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdaoui.

Abdaoui efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdaoui, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdaoui helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdaoui

Se kort over efternavn Abdaoui

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdaoui i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdaoui, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdaoui, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdaoui efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdaoui efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdaoui er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdaoui i verden

 1. Algeriet Algeriet (5444)
 2. Marokko Marokko (1022)
 3. Tunesien Tunesien (840)
 4. Frankrig Frankrig (416)
 5. Spanien Spanien (26)
 6. Canada Canada (7)
 7. Qatar Qatar (4)
 8. USA USA (4)
 9. England England (3)
 10. Italien Italien (3)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. Libyen Libyen (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Nederlandene Nederlandene (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdaoui rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdaoui efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdaoui er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdaoui er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdaoui gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdaoui. Dette skyldes, at efternavnet Abdaoui ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdaoui, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdaoui.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdaoui, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdaoui, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdou
 2. Abdouh
 3. Abaoud
 4. Abadi
 5. Abati
 6. Abbadi
 7. Abbati
 8. Abboud
 9. Abboudi
 10. Abdi
 11. Abdo
 12. Abdoo
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abiati
 16. Aboud
 17. Aboudi
 18. Abtahi
 19. Abda
 20. About
 21. Abaut
 22. Abdawa
 23. Abdii
 24. Abeddou
 25. Abdiu
 26. Abouti
 27. Aaboud
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abade
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abaida
 37. Abaito
 38. Abaitua
 39. Abat
 40. Abata