Efternavn AbbadeAt vide mere om Abbade efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbade efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbade.

Abbade efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbade, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbade helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbade

Se kort over efternavn Abbade

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbade i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbade, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbade, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbade efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbade efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbade er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbade i verden

 1. Brasilien Brasilien (633)
 2. Nigeria Nigeria (15)
 3. Niger Niger (9)
 4. Jordan Jordan (7)
 5. Argentina Argentina (6)
 6. Marokko Marokko (4)
 7. USA USA (3)
 8. Frankrig Frankrig (2)
 9. Indien Indien (2)
 10. Algeriet Algeriet (2)
 11. Egypten Egypten (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. England England (1)
 14. Sverige Sverige (1)
 15. Uruguay Uruguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbade rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbade efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbade er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbade er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbade gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbade. Dette skyldes, at efternavnet Abbade ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbade, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbade.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbade, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbade, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbade eller nogle af de efternavne, der ligner Abbade, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbade blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbade med en fælles rod.

 1. Abade
 2. Abbad
 3. Abbadi
 4. Abbadie
 5. Abbate
 6. Abbado
 7. Aabade
 8. Abad
 9. Abada
 10. Abadi
 11. Abadie
 12. Abady
 13. Abate
 14. Abbati
 15. Abbiate
 16. Abide
 17. Aabbada
 18. Abeide
 19. Abyad
 20. Abbud
 21. Abde
 22. Abuide
 23. Abbat
 24. Abaad
 25. Abbatt
 26. Aabid
 27. Aabida
 28. Aabidi
 29. Abadia
 30. Abadio
 31. Abaid
 32. Abaida
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abati
 36. Abato
 37. Abbatoy
 38. Abbett
 39. Abbiati
 40. Abbitt