Efternavn AabidiAt vide mere om Aabidi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabidi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabidi.

Aabidi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabidi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabidi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabidi

Se kort over efternavn Aabidi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabidi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabidi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabidi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabidi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabidi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabidi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabidi i verden

 1. Marokko Marokko (885)
 2. Indien Indien (27)
 3. Pakistan Pakistan (21)
 4. Spanien Spanien (15)
 5. Algeriet Algeriet (4)
 6. Tunesien Tunesien (4)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabidi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabidi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabidi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabidi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aabidi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aabidi. Dette skyldes, at efternavnet Aabidi ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aabidi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aabidi, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aabidi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aabidi, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aabid
 2. Aabida
 3. Abidi
 4. Aabedi
 5. Abadi
 6. Abbadi
 7. Abdi
 8. Abedi
 9. Abeidi
 10. Abid
 11. Abida
 12. Abide
 13. Ahbiti
 14. Apidi
 15. Aabed
 16. Aabade
 17. Abudi
 18. Aaboud
 19. Aafedt
 20. Abad
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadia
 24. Abadie
 25. Abadio
 26. Abady
 27. Abaid
 28. Abaida
 29. Abati
 30. Abbad
 31. Abbadie
 32. Abbati
 33. Abbiati
 34. Abbitt
 35. Abboudi
 36. Abd
 37. Abdo
 38. Abdu
 39. Abdy
 40. Abed