Efternavn AbatteAt vide mere om Abatte efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abatte efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abatte.

Abatte efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abatte, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abatte helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abatte

Se kort over efternavn Abatte

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abatte i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abatte, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abatte, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abatte efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abatte efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abatte er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abatte i verden

 1. Argentina Argentina (533)
 2. Chile Chile (207)
 3. Ecuador Ecuador (160)
 4. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (90)
 5. USA USA (79)
 6. Brasilien Brasilien (60)
 7. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (46)
 8. Cameroun Cameroun (22)
 9. Uruguay Uruguay (20)
 10. Frankrig Frankrig (10)
 11. Paraguay Paraguay (7)
 12. Peru Peru (5)
 13. Sverige Sverige (4)
 14. Colombia Colombia (2)
 15. Spanien Spanien (2)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Djibouti Djibouti (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abatte rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abatte efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abatte er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abatte er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abatte, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abatte.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abatte, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abatte, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abatte kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abatte, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abate
 2. Abade
 3. Abadie
 4. Abaito
 5. Abat
 6. Abata
 7. Abati
 8. Abato
 9. Abbate
 10. Abete
 11. Abott
 12. Apate
 13. Apatie
 14. Abaut
 15. Abait
 16. Aboyte
 17. Abutti
 18. Abutt
 19. Abbatt
 20. Abad
 21. Abada
 22. Abadi
 23. Abadia
 24. Abadio
 25. Abady
 26. Abaid
 27. Abaida
 28. Abaitua
 29. Abattouy
 30. Abbadie
 31. Abbati
 32. Abbatoy
 33. Abbett
 34. Abbiate
 35. Abbitt
 36. Abbot
 37. Abbott
 38. Abeeta
 39. Abeita
 40. Abet