Efternavn AbbiateAt vide mere om Abbiate efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbiate efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbiate.

Abbiate efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbiate, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbiate helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbiate

Se kort over efternavn Abbiate

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbiate i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbiate, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbiate, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbiate efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbiate efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbiate er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbiate i verden

 1. Italien Italien (135)
 2. Argentina Argentina (36)
 3. USA USA (30)
 4. Brasilien Brasilien (22)
 5. Frankrig Frankrig (16)
 6. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbiate rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbiate efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbiate er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbiate er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbiate. Dette skyldes, at efternavnet Abbiate ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abbiate eller nogle af de efternavne, der ligner Abbiate, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbiate blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbiate med en fælles rod.

 1. Abbate
 2. Abbiati
 3. Abate
 4. Abbati
 5. Abbitt
 6. Abiati
 7. Aubiat
 8. Abbat
 9. Abbade
 10. Abbatt
 11. Abade
 12. Abaito
 13. Abat
 14. Abata
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbadie
 20. Abbatoy
 21. Abbett
 22. Abbot
 23. Abbott
 24. Abeita
 25. Abete
 26. Abide
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abouat
 30. Ahbiti
 31. Apate
 32. Abowath
 33. Abbado
 34. Abatte
 35. Abeide
 36. Abayat
 37. Aabade
 38. Aboita
 39. Abiaad
 40. Abu ata