Efternavn AbbittAt vide mere om Abbitt efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbitt efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbitt.

Abbitt efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbitt, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbitt helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbitt

Se kort over efternavn Abbitt

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbitt i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbitt, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbitt, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbitt efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbitt efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbitt er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbitt i verden

 1. USA USA (886)
 2. England England (101)
 3. Canada Canada (1)
 4. New Zealand New Zealand (1)
 5. Rusland Rusland (1)
 6. Taiwan Taiwan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbitt rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbitt efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbitt er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbitt er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbitt. Dette skyldes, at efternavnet Abbitt ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbitt, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbitt, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbitt eller nogle af de efternavne, der ligner Abbitt, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbitt blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbitt med en fælles rod.

 1. Abbett
 2. Abbott
 3. Abbatt
 4. Abaito
 5. Abbate
 6. Abbati
 7. Abbiate
 8. Abbiati
 9. Abbot
 10. Abeita
 11. Abito
 12. Abott
 13. Ahbiti
 14. Aabbott
 15. Aboita
 16. Aubiat
 17. Aboott
 18. Abeit
 19. Abbat
 20. Abait
 21. Abit
 22. Abutt
 23. Abbet
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abaid
 28. Abaida
 29. Abaitua
 30. Abat
 31. Abata
 32. Abate
 33. Abati
 34. Abato
 35. Abbad
 36. Abbadi
 37. Abbatoy
 38. Abboud
 39. Abdi
 40. Abeeta