Efternavn AbaituaAt vide mere om Abaitua efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaitua efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaitua.

Abaitua efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaitua, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaitua helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaitua

Se kort over efternavn Abaitua

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaitua i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaitua, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaitua, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaitua efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaitua efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaitua er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaitua i verden

 1. Spanien Spanien (241)
 2. Chile Chile (88)
 3. USA USA (4)
 4. Argentina Argentina (2)
 5. Nederlandene Nederlandene (2)
 6. Andorra Andorra (1)
 7. Albanien Albanien (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 10. Indien Indien (1)
 11. Portugal Portugal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaitua rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaitua efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaitua er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaitua er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abeitua
 2. Abaida
 3. Abaito
 4. Abata
 5. Abeita
 6. Abeytua
 7. Abitia
 8. Apaita
 9. Abeitia
 10. Avitua
 11. Aboita
 12. Abait
 13. Abaidia
 14. Abada
 15. Abadia
 16. Abaid
 17. Abat
 18. Abate
 19. Abati
 20. Abato
 21. Abattouy
 22. Abbitt
 23. Abeeta
 24. Abeyta
 25. Abeytia
 26. Abida
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abuta
 30. Apata
 31. Apoita
 32. Apoitia
 33. Avitia
 34. Apatia
 35. Abaut
 36. Abatte
 37. Abaoud
 38. Avitu
 39. Abeit
 40. Abdiu