Efternavn AbbatAt vide mere om Abbat efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbat efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbat.

Abbat efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbat, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbat helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbat

Se kort over efternavn Abbat

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbat i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbat, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbat, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbat efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbat efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbat er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbat i verden

 1. Iran Iran (108)
 2. Frankrig Frankrig (45)
 3. Indien Indien (17)
 4. Filippinerne Filippinerne (17)
 5. Rusland Rusland (16)
 6. Mexico Mexico (12)
 7. Canada Canada (11)
 8. Niger Niger (8)
 9. Nigeria Nigeria (6)
 10. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (4)
 11. Marokko Marokko (4)
 12. USA USA (4)
 13. Mauretanien Mauretanien (3)
 14. Brasilien Brasilien (2)
 15. Pakistan Pakistan (2)
 16. Hviderusland Hviderusland (1)
 17. Schweiz Schweiz (1)
 18. Colombia Colombia (1)
 19. Spanien Spanien (1)
 20. Georgien Georgien (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Ukraine Ukraine (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbat rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbat efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbat er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbat er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbat gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbat, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbat, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbat kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbat, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbat eller nogle af de efternavne, der ligner Abbat, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbat blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbat med en fælles rod.

 1. Abat
 2. Abbad
 3. Abbate
 4. Abbati
 5. Abbot
 6. Abbatt
 7. Abbet
 8. Abad
 9. Abata
 10. Abate
 11. Abati
 12. Abato
 13. Abbadi
 14. Abbatoy
 15. Abbett
 16. Abbiate
 17. Abbiati
 18. Abbitt
 19. Abbott
 20. Abet
 21. Abiati
 22. Abot
 23. Abott
 24. Abouat
 25. Abt
 26. Abut
 27. Apat
 28. Aubut
 29. Abda
 30. About
 31. Abbado
 32. Abaut
 33. Abyad
 34. Abayat
 35. Aubiat
 36. Ahfat
 37. Aboot
 38. Abbud
 39. Abeit
 40. Abait