Efternavn AbbetAt vide mere om Abbet efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbet efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbet.

Abbet efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbet, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbet helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbet

Se kort over efternavn Abbet

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbet i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbet, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbet, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbet efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbet efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbet er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbet i verden

 1. Schweiz Schweiz (449)
 2. Argentina Argentina (90)
 3. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (46)
 4. USA USA (43)
 5. Malaysia Malaysia (9)
 6. England England (5)
 7. Republikken Congo Republikken Congo (5)
 8. Indien Indien (3)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 13. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbet rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbet efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbet er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbet er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbet gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abbett
 2. Abbot
 3. Abet
 4. Abbat
 5. Abat
 6. Abbad
 7. Abbate
 8. Abbati
 9. Abbitt
 10. Abbott
 11. Abed
 12. Abeeta
 13. Abete
 14. Abeti
 15. Abieta
 16. Abot
 17. Abott
 18. Abt
 19. Abut
 20. Aubut
 21. Avet
 22. About
 23. Aabed
 24. Abaut
 25. Abdey
 26. Abeed
 27. Aboot
 28. Abbud
 29. Abde
 30. Abeit
 31. Abied
 32. Abait
 33. Abit
 34. Aupet
 35. Abutt
 36. Abbatt
 37. Abdee
 38. Abdeh
 39. Aabid
 40. Aafedt