Efternavn AafedtAt vide mere om Aafedt efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aafedt efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aafedt.

Aafedt efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aafedt, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aafedt helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aafedt

Se kort over efternavn Aafedt

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aafedt i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aafedt, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aafedt, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aafedt efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aafedt efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aafedt er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aafedt i verden

 1. USA USA (205)
 2. Norge Norge (8)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aafedt rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aafedt efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aafedt er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aafedt er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aafedt gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aafedt. Dette skyldes, at efternavnet Aafedt ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aafedt, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aafedt.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aafedt, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aafedt, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aafedt kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aafedt, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aafedt eller nogle af de efternavne, der ligner Aafedt, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aafedt blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aafedt med en fælles rod.

 1. Aabed
 2. Aabedi
 3. Aabid
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Abbett
 7. Abed
 8. Abedi
 9. Abet
 10. Avet
 11. Afeto
 12. Aft
 13. Abeed
 14. Aabade
 15. Ahfat
 16. Abeit
 17. Abied
 18. Aupet
 19. Afat
 20. Apedo
 21. Abbet
 22. Aaboud
 23. Abad
 24. Abada
 25. Abade
 26. Abadi
 27. Abady
 28. Abaid
 29. Abaida
 30. Abat
 31. Abate
 32. Abbad
 33. Abbadi
 34. Abbitt
 35. Abbot
 36. Abbott
 37. Abd
 38. Abdi
 39. Abdo
 40. Abdu