Efternavn AbatiniAt vide mere om Abatini efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abatini efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abatini.

Abatini efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abatini, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abatini helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abatini

Se kort over efternavn Abatini

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abatini i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abatini, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abatini, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abatini efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abatini efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abatini er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abatini i verden

 1. Italien Italien (73)
 2. Indien Indien (65)
 3. Frankrig Frankrig (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abatini rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abatini efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abatini er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abatini er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abatini, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abatini.

At afgøre om efternavnet Abatini eller nogle af de efternavne, der ligner Abatini, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abatini blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abatini med en fælles rod.

 1. Abetini
 2. Abbatini
 3. Abadin
 4. Abutin
 5. Abedini
 6. Abtin
 7. Apatino
 8. Abaden
 9. Abadiano
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Avadani
 16. Abitan
 17. Abadonio
 18. Abtan
 19. Apatang
 20. Abdine
 21. Abaitanci
 22. Abadinas
 23. Abutan
 24. Abadam
 25. Abdeen
 26. Abden
 27. Abdena
 28. Abdenbi
 29. Abdinga
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Afton
 34. Apton
 35. Avadanei
 36. Abdona
 37. Aputen
 38. Abittan
 39. Abuden
 40. Abdinov