Efternavn AbadliaAt vide mere om Abadlia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadlia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadlia.

Abadlia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadlia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadlia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadlia

Se kort over efternavn Abadlia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadlia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadlia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadlia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadlia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadlia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadlia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadlia i verden

 1. Algeriet Algeriet (3376)
 2. USA USA (9)
 3. Tunesien Tunesien (5)
 4. Frankrig Frankrig (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadlia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadlia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadlia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadlia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abadlia gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abadlia kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abadlia, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abadilla
 2. Abadal
 3. Abdala
 4. Abdali
 5. Abdalla
 6. Abdela
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdola
 10. Abdula
 11. Abdulla
 12. Apadula
 13. Abdil
 14. Abdulian
 15. Abidali
 16. Abdoli
 17. Abdyli
 18. Abduli
 19. Abdila
 20. Abdylla
 21. Abdeli
 22. Abadillo
 23. Abadalalh
 24. Abatal
 25. Abatelli
 26. Abdallah
 27. Abdel
 28. Abdelaal
 29. Abdelah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdelilah
 33. Abdellah
 34. Abdelli
 35. Abdill
 36. Abdillah
 37. Abdille
 38. Abdool
 39. Abdoul
 40. Abdul