Efternavn AbdyllaevAt vide mere om Abdyllaev efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdyllaev efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdyllaev.

Abdyllaev efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdyllaev, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdyllaev helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdyllaev

Se kort over efternavn Abdyllaev

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdyllaev i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdyllaev, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdyllaev, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdyllaev efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdyllaev efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdyllaev er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdyllaev i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (197)
 2. Rusland Rusland (56)
 3. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 4. Kasakhstan Kasakhstan (7)
 5. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (5)
 6. Hviderusland Hviderusland (1)
 7. Tadsjikistan Tadsjikistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdyllaev rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdyllaev efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdyllaev er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdyllaev er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdyllaev gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdyllaev. Dette skyldes, at efternavnet Abdyllaev ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdyllaev, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdyllaev.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdyllaev kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdyllaev, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdyldaev
 2. Abdullaev
 3. Abdullayev
 4. Abdyldaeva
 5. Abdullaeva
 6. Abdulloev
 7. Abdulaev
 8. Abdylla
 9. Abdalla
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdella
 13. Abdellah
 14. Abdellahi
 15. Abdellati
 16. Abdilla
 17. Abdillah
 18. Abdillahi
 19. Abdille
 20. Abdollahi
 21. Abdulla
 22. Abdullah
 23. Abdullahi
 24. Abdullahu
 25. Abdullayeva
 26. Abdulle
 27. Abdollah
 28. Abdulloeva
 29. Abdellali
 30. Abduloev
 31. Abdulaeva
 32. Abdullayew
 33. Abdellawi
 34. Abadilla
 35. Abd-allah
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdalahi
 39. Abdallaoui
 40. Abdela