Efternavn Abdul muhusinAt vide mere om Abdul muhusin efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul muhusin efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul muhusin.

Abdul muhusin efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul muhusin, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul muhusin helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul muhusin

Se kort over efternavn Abdul muhusin

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul muhusin i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul muhusin, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul muhusin, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul muhusin efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul muhusin efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul muhusin er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul muhusin i verden

 1. Maldiverne Maldiverne (144)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul muhusin rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul muhusin efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul muhusin er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul muhusin er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul muhusin gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul muhusin. Dette skyldes, at efternavnet Abdul muhusin ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul muhusin, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul muhusin, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul muhsin
 2. Abdul majid
 3. Abdul ghani
 4. Abdul rahman
 5. Abdul hamid
 6. Abdul hanan
 7. Abdelmohsen
 8. Abdul rahmaan
 9. Abdul nasir
 10. Abdul mannan
 11. Abdulmumini
 12. Abdul shukur
 13. Abdul malik
 14. Abdel mahdi
 15. Abdel mghani
 16. Abdul quadir
 17. Abdulmesih
 18. Abdul halim
 19. Abdelmessih
 20. Abdelmoumen
 21. Abdul-basir
 22. Abdul-ghani
 23. Abdul-hadi
 24. Abdul-hakim
 25. Abdul-hamid
 26. Abdul-khaliq
 27. Abdul-majid
 28. Abdul-quddus
 29. Abdul-rahim
 30. Abdul-rahman
 31. Abdul-wahid
 32. Abdul-zahir
 33. Abdulahi
 34. Abdulghani
 35. Abdulhadi
 36. Abdulhakim
 37. Abdulhamid
 38. Abdulkhalil
 39. Abdullahi
 40. Abdullahu