Efternavn AbbariAt vide mere om Abbari efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbari efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbari.

Abbari efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbari, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbari helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbari

Se kort over efternavn Abbari

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbari i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbari, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbari, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbari efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbari efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbari er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbari i verden

 1. Marokko Marokko (784)
 2. Niger Niger (433)
 3. Nigeria Nigeria (80)
 4. Indien Indien (62)
 5. Iran Iran (59)
 6. Brasilien Brasilien (18)
 7. Indonesien Indonesien (17)
 8. USA USA (7)
 9. New Zealand New Zealand (6)
 10. Filippinerne Filippinerne (6)
 11. Taiwan Taiwan (3)
 12. Algeriet Algeriet (2)
 13. Spanien Spanien (2)
 14. Pakistan Pakistan (2)
 15. Rusland Rusland (2)
 16. Frankrig Frankrig (1)
 17. Nederlandene Nederlandene (1)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Canada Canada (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbari rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbari efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbari er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbari er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbari gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbari. Dette skyldes, at efternavnet Abbari ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbari, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbari, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbari eller nogle af de efternavne, der ligner Abbari, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbari blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbari med en fælles rod.

 1. Abbar
 2. Ahbari
 3. Abar
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abarr
 8. Abear
 9. Abouri
 10. Abri
 11. Aibar
 12. Aibiri
 13. Auberi
 14. Aybar
 15. Aabar
 16. Abahri
 17. Abaru
 18. Abbura
 19. Abaro
 20. Abieri
 21. Apari
 22. Aubri
 23. Abair
 24. Abaroa
 25. Abarow
 26. Abarrio
 27. Abeiro
 28. Aber
 29. Abera
 30. Abero
 31. Aberra
 32. Abeyro
 33. Abiera
 34. Abor
 35. Aboura
 36. Abraha
 37. Abrao
 38. Abrie
 39. Abrio
 40. Abro